Γεμιστά στην κατσαρόλα, ιδιαίτερα αρωματικά

Kathimerini.gr



Οι παλιές νοικοκυρές στην Κρήτη, κυρίως στα ορεινά, έφτιαχναν τα γεμιστά στην κατσαρόλα και όχι στον φούρνο. Για να μην κολλήσουν στο σκεύος ακόμη κι αν σωθούν τα υγρά, η Μαρία Ηλιάκη στρώνει στον πάτο της κατσαρόλας φύλλα βασιλικού, αμπελοβλάσταρα ή αμπελόφυλλα, κι έτσι παράλληλα το φαγητό μοσχοβολάει. 50' προετοιμασία, 50' μαγείρεμα, Σύνολο: 1 ώρα και 40'Υλικά Μερίδες: 6-8 Για τη γέμιση......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness