Γεμιστά στην κατσαρόλα, ιδιαίτερα αρωματικά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Οι παλιές νοικοκυρές στην Κρήτη, κυρίως στα ορεινά, έφτιαχναν τα γεμιστά στην κατσαρόλα και όχι στον φούρνο. Για να μην κολλήσουν στο σκεύος ακόμη κι αν σωθούν τα υγρά, η Μαρία Ηλιάκη στρώνει στον πάτο της κατσαρόλας φύλλα βασιλικού, αμπελοβλάσταρα ή αμπελόφυλλα, κι έτσι παράλληλα το φαγητό μοσχοβολάει. 50' προετοιμασία, 50' μαγείρεμα, Σύνολο: 1 ώρα και 40'Υλικά Μερίδες: 6-8 Για τη γέμιση......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.