Γιουβαρλάκια: 7 συνταγές πέρα από της γιαγιάς
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Είναι από αυτά τα θερμαντικά φαγητά που τα έχουμε συνδέσει με τα παιδικά μας χρόνια τα γιουβαρλάκια. Από αυτά που σε μαλακακώνουν εσωτερικά. Που σε κανακεύουν όταν είσαι άρρωστος. Που σε αναπτερώνουν. Όποτε νιώθουμε λίγο "πεσμένοι", είναι κατάλληλη μέρα για γιουβαρλάκια. Στα κλασικά τους -κιμάς, ρυζάκι και νόστιμο αυγολεμονάτο ζουμί- είναι εγγύηση. Δεν τα βαριόμαστε ποτέ. Αλλά επειδή είναι είναι......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.