Γλουτένη: Προκαλεί πράγματι φλεγμονή ή μήπως είναι απλώς ένας μύθος;

Onmed.gr



Η γλουτένη έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στη διατροφή. Η γλουτένη, που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη, είναι μια πρωτείνη που δίνει στο ψωμί την μαστιχωτή υφή του και βοηθά τα τρόφιμα να διατηρούν τη δομή τους. Κάποιοι πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη για ιατρικούς λόγους, όμως πολλοί άλλοι την αποφεύγουν πιστεύοντας ότι τροφοδοτεί τη φλεγμονή του οργανισμού και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness