Γλουτένη: Προκαλεί πράγματι φλεγμονή ή μήπως είναι απλώς ένας μύθος;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Η γλουτένη έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στη διατροφή. Η γλουτένη, που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη, είναι μια πρωτείνη που δίνει στο ψωμί την μαστιχωτή υφή του και βοηθά τα τρόφιμα να διατηρούν τη δομή τους. Κάποιοι πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη για ιατρικούς λόγους, όμως πολλοί άλλοι την αποφεύγουν πιστεύοντας ότι τροφοδοτεί τη φλεγμονή του οργανισμού και......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.