Γρανίτα γιαούρτι μέσα σε "μπολ" από κομμένο πεπόνι

Kathimerini.gr



Η γρανίτα μπορεί να ετοιμαστεί λίγες ημέρες πριν και να διατηρηθεί στην κατάψυξη. Για να τη σερβίρουμε, θα την ξύσουμε επίμονα με πιρούνι ώστε να αφρατέψει. 10' προετοιμασία 4 ώρες και 30' αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: 81 κιλό γιαούρτι στραγγιστό500 ml φρέσκο γάλα, πλήρες170 γρ. μέλιελάχιστο αλάτι4 μικρά πεπόνια, βάρους 680-700 γρ. το καθέναξύσμα από 2 λάιμ, ακέρωτα (αν δεν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness