Γρανίτα γιαούρτι μέσα σε "μπολ" από κομμένο πεπόνι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η γρανίτα μπορεί να ετοιμαστεί λίγες ημέρες πριν και να διατηρηθεί στην κατάψυξη. Για να τη σερβίρουμε, θα την ξύσουμε επίμονα με πιρούνι ώστε να αφρατέψει. 10' προετοιμασία 4 ώρες και 30' αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: 81 κιλό γιαούρτι στραγγιστό500 ml φρέσκο γάλα, πλήρες170 γρ. μέλιελάχιστο αλάτι4 μικρά πεπόνια, βάρους 680-700 γρ. το καθέναξύσμα από 2 λάιμ, ακέρωτα (αν δεν......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.