H καρυδόπιτα της Σοφίας Τερκενλή

Kathimerini.gr



40' προετοιμασία 35' μαγείρεμα 2 ώρες αναμονή Σύνολο: 3 ώρες και 15' Υλικά Μερίδες: για ταψί 25 x 35 εκ. 6 αυγά κρύα, από το ψυγείο, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 250 γρ. ζάχαρη 400 γρ. καρυδόψιχα, χοντροσπασμένη 25 ml μπράντι 150 γρ. τριμμένη φρυγανιά 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ λίγο αλεύρι και λίγο λιωμένο βούτυρο, για το ταψί Για το σιρόπι 3 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 2 φλιτζ. τσαγιού νερό......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness