H καρυδόπιτα της Σοφίας Τερκενλή
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
40' προετοιμασία 35' μαγείρεμα 2 ώρες αναμονή Σύνολο: 3 ώρες και 15' Υλικά Μερίδες: για ταψί 25 x 35 εκ. 6 αυγά κρύα, από το ψυγείο, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 250 γρ. ζάχαρη 400 γρ. καρυδόψιχα, χοντροσπασμένη 25 ml μπράντι 150 γρ. τριμμένη φρυγανιά 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ λίγο αλεύρι και λίγο λιωμένο βούτυρο, για το ταψί Για το σιρόπι 3 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 2 φλιτζ. τσαγιού νερό......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.