Η Alice Waters, μία από τις πιο επιδραστικές Αμερικανίδες σεφ, μιλάει στον Γαστρονόμο

Kathimerini.gr



H Alice Waters πρέσβευε τις έννοιες του slow food και του farm-to-table ήδη από τη δεκαετία του '70. Το Chez Panisse, το εστιατόριό της στο Μπέρκλεϊ, θεωρείται ένα από τα καλύτερα της Καλιφόρνια και έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin. Ως γαστρονομική ακτιβίστρια, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Edible Schoolyard το οποίο προίκισε με λαχανόκηπους και κουζίνες περισσότερα από 6.000 σχολεία σε όλο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness