Η Alice Waters, μία από τις πιο επιδραστικές Αμερικανίδες σεφ, μιλάει στον Γαστρονόμο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
H Alice Waters πρέσβευε τις έννοιες του slow food και του farm-to-table ήδη από τη δεκαετία του '70. Το Chez Panisse, το εστιατόριό της στο Μπέρκλεϊ, θεωρείται ένα από τα καλύτερα της Καλιφόρνια και έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin. Ως γαστρονομική ακτιβίστρια, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Edible Schoolyard το οποίο προίκισε με λαχανόκηπους και κουζίνες περισσότερα από 6.000 σχολεία σε όλο......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.