Η εξαιρετική ψαρόσουπα από το "Αθηναϊκόν"

Kathimerini.gr



Η πιο πληθωρική σε γεύση ψαρόσουπα που έχετε δοκιμάσει, με σπέσιαλ ζωμό και μείξη "καλών" και "ταπεινών" ψαριών. 1 ώρα προετοιμασία, 1 ώρα μαγείρεμα, Σύνολο: 2 ώρεςΥλικά Μερίδες: 8-10 2 κιλά φέτες σφυρίδας (ή άλλο λευκόσαρκο ψάρι) 2 1/2 κιλά βραστόψαρα ή άλλα μικρά ψάρια (σκορπίνες, δράκαινες, καπόνια, χριστόψαρα, κ.τ.λ.) το κεφάλι και η ουρά από 1 πεσκανδρίτσα 8 καρότα, τα 4 τριμμένα και τα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness