Η εξαιρετική ψαρόσουπα από το "Αθηναϊκόν"
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η πιο πληθωρική σε γεύση ψαρόσουπα που έχετε δοκιμάσει, με σπέσιαλ ζωμό και μείξη "καλών" και "ταπεινών" ψαριών. 1 ώρα προετοιμασία, 1 ώρα μαγείρεμα, Σύνολο: 2 ώρεςΥλικά Μερίδες: 8-10 2 κιλά φέτες σφυρίδας (ή άλλο λευκόσαρκο ψάρι) 2 1/2 κιλά βραστόψαρα ή άλλα μικρά ψάρια (σκορπίνες, δράκαινες, καπόνια, χριστόψαρα, κ.τ.λ.) το κεφάλι και η ουρά από 1 πεσκανδρίτσα 8 καρότα, τα 4 τριμμένα και τα......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.