Η ρεβυθάδα της Κυριακής: 23 καλοχυλωμένες συνταγές

Kathimerini.gr



Όπως έγραφε παλιότερα η αείμνηστη συγγραφέας και ερευνήτρια της ελληνικής κουζίνας Εύη Βουτσινά, τα ρεβύθια είναι μαζί με τα κουκιά τα αρχαιότερα γνωστά όσπρια. Με πολλούς τρόπους τα μαγειρεύουμε, αλλά σε μια ρεβυθάδα, που, καλά σφραγισμένη, σιγοψήνεται με τις ώρες και αποκτά συμπυκνωμένη, βαθιά νοστιμιά, είναι στα πιο ωραία τους. Είναι ένα φαγητό παντός καιρού. Και τον χειμώνα, που θέλει......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness