Η ρεβυθάδα της Κυριακής: 23 καλοχυλωμένες συνταγές
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Όπως έγραφε παλιότερα η αείμνηστη συγγραφέας και ερευνήτρια της ελληνικής κουζίνας Εύη Βουτσινά, τα ρεβύθια είναι μαζί με τα κουκιά τα αρχαιότερα γνωστά όσπρια. Με πολλούς τρόπους τα μαγειρεύουμε, αλλά σε μια ρεβυθάδα, που, καλά σφραγισμένη, σιγοψήνεται με τις ώρες και αποκτά συμπυκνωμένη, βαθιά νοστιμιά, είναι στα πιο ωραία τους. Είναι ένα φαγητό παντός καιρού. Και τον χειμώνα, που θέλει......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.