Ηπειρώτικη τυρόπιτα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
50' προετοιμασία 45' ψήσιμο 30' αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 5' Υλικά Μερίδες: για ταψί 32 εκ. Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 200-250 ml νερό 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για τα φύλλα Για τη γέμιση 1 κιλό τυρί φέτα 500 γρ. ανθότυρο 1 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλομμένος 3 αυγά αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδοΔιαδικασία ΦύλλοΓια την......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.