Καρδιακές παθήσεις: Μειώνει τον κίνδυνο η ποιοτική διατροφή;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Vita.gr
Εάν θέλετε να "κρατήσετε μακριά" τις καρδιακές παθήσεις, μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να επιλέγετε περισσότερα ποιοτικά τρόφιμα, μιας και η ποιότητα των τροφών μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία από την απλή μείωση των υδατανθράκων ή των λιπαρών. Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, αντί να εστιάζουμε αποκλειστικά στον αριθμό των μακροθρεπτικών συστατικών, η έμφαση σε ελάχιστα επεξεργασμένα και φυτικά......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.