Καρκίνος του παχέος εντέρου: Ποια τρόφιμα αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο στους νέους
- 4 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Τα ευρήματα νέας μελέτης σε χιλιάδες εθελόντριες που είχαν ηλικία 28-45 ετών κατά την έναρξή της. Ο καρκίνος του παχέος εντέρου ανιχνεύεται ολοένα συχνότερα σε νέους ανθρώπους, ακόμα και σε 30άρηδες ή 40άρηδες και οι επιστήμονες βρίσκουν ολοένα περισσότερα στοιχεία ότι τα τρόφιμα που καταναλώνουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Τώρα, νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι όσοι τρώνε πολλά......
Άρθρα
Νέα έρευνα: Αυτά είναι τα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης...ߪ
Συνδέεται η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων με τον καρκίνο του...ߪ
Επεξεργασμένα τρόφιμα / Το ρίσκο με τον καρκίνο του παχέος εντέρου
Καρκίνος του παχέος εντέρου: Ποια τρόφιμα αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο...ߪ






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.