Κεφίρ και γιαούρτι: Ποιό είναι το καλύτερο προβιοτικό για το έντερό σας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Το κεφίρ και το γιαούρτι είναι και τα δύο τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση και περιέχουν ευεργετικά βακτήρια που ονομάζονται προβιοτικά. Το γιαούρτι παρασκευάζεται με καλλιεργημένα βακτήρια και το κεφίρ με κόκκους (ζωντανές καλλιέργειες που ζυμώνουν το γάλα και πολλαπλασιάζονται), ενώ και τα δύο παρασκευάζονται συνήθως με αγελαδινό γάλα. Τα προβιοτικά στο κεφίρ και το γιαούρτι μπορούν να......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.