Κεφτέδες μοσχαρίσιοι με μαϊντανό και σάλτσα από αμύγδαλα και φουντούκια (keftikas)
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 4-6 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά 20 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος 2 φέτες ψωμί, χωρίς κόρα, μουλιασμένες και καλά στυμμένες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 1 αυγό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι μπόλικο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμαΓια τη σάλτσα 20 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος 120 γρ. αμυγδαλόψιχα 120 γρ. φουντουκόψιχα 80 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία ΚεφτέδεςΓια να......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.