Κεφτέδες μοσχαρίσιοι με μαϊντανό και σάλτσα από αμύγδαλα και φουντούκια (keftikas)

Kathimerini.gr



Μερίδες: 4-6 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά 20 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος 2 φέτες ψωμί, χωρίς κόρα, μουλιασμένες και καλά στυμμένες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 1 αυγό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι μπόλικο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμαΓια τη σάλτσα 20 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος 120 γρ. αμυγδαλόψιχα 120 γρ. φουντουκόψιχα 80 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία ΚεφτέδεςΓια να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness