Κέικ-τούρτα με cremeux λεμονιού και "καμένη" μαρέγκα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
1 ώρα και 30' προετοιμασία 1 ώρα ψήσιμο 2 ώρες και 40' αναμονή Σύνολο: 5 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 8-10 Για το κέικ 500 γρ. αυγά (περίπου 10 αυγά μεσαίου μεγέθους) 700 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική ξύσμα από 1 λεμόνι 350 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 550 γρ. αλεύρι μαλακό 12 γρ. μπέικιν πάουντερ 200 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο + λίγο για το τσέρκι Για το cremeux λεμονιού 3 γρ. ζελατίνη σε......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.