Κέικ-τούρτα με cremeux λεμονιού και "καμένη" μαρέγκα

Kathimerini.gr



1 ώρα και 30' προετοιμασία 1 ώρα ψήσιμο 2 ώρες και 40' αναμονή Σύνολο: 5 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 8-10 Για το κέικ 500 γρ. αυγά (περίπου 10 αυγά μεσαίου μεγέθους) 700 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική ξύσμα από 1 λεμόνι 350 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 550 γρ. αλεύρι μαλακό 12 γρ. μπέικιν πάουντερ 200 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο + λίγο για το τσέρκι Για το cremeux λεμονιού 3 γρ. ζελατίνη σε......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness