Κολοκούδι: χόρτα και κολοκυθάκια βραστά με ξεροχύμιση

Kathimerini.gr



Newsroom 16.06.2025 • 11:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο αρχιμάγειρας της ταβέρνας Παράγκα στον Απόλλωνα της Ρόδου, Γιάννης Ευθυμίου, μας έδωσε μια παλιά αγροτική συνταγή του νησιού για βραστά χόρτα με κολοκυθάκια, που όμως έχει την ιδιαιτερότητα ότι σερβίρεται με την ξεροχύμιση, δηλαδή με τσιγαρισμένο ξερό κρεμμύδι, μαζί με το λάδι του. Τον χειμώνα το φτιάχνουν με γλυκιά κολοκύθα αντί για......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness