Κολοκούδι: χόρτα και κολοκυθάκια βραστά με ξεροχύμιση
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 16.06.2025 • 11:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο αρχιμάγειρας της ταβέρνας Παράγκα στον Απόλλωνα της Ρόδου, Γιάννης Ευθυμίου, μας έδωσε μια παλιά αγροτική συνταγή του νησιού για βραστά χόρτα με κολοκυθάκια, που όμως έχει την ιδιαιτερότητα ότι σερβίρεται με την ξεροχύμιση, δηλαδή με τσιγαρισμένο ξερό κρεμμύδι, μαζί με το λάδι του. Τον χειμώνα το φτιάχνουν με γλυκιά κολοκύθα αντί για......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.