Κολοκυθοκορφάδες με μποστανικά και μυρωδικά (κρύο λαδερό)
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Γιάννης Κούμανης 08.06.2025 • 10:19 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Οι κολοκυθοκορφάδες είναι οι άκρες από τους νεαρούς, τρυφερούς βλαστούς της κολοκυθιάς. Οι καλλιεργητές τις κόβουν, μαζί με τρυφερά φύλλα, για να βοηθήσουν το φυτό να αναπτυχθεί. Συνήθως καταναλώνονται ωμές ή τσιγαριαστές. Τη συνταγή μάς προτείνει ο σεφ του εστιατορίου Βερσαλλίες στην Καλαμάτα, Γιάννης Κούμανης, ο οποίος τη σερβίρει και......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.