Κολοκυθοκορφάδες με μποστανικά και μυρωδικά (κρύο λαδερό)

Kathimerini.gr



Γιάννης Κούμανης 08.06.2025 • 10:19 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Οι κολοκυθοκορφάδες είναι οι άκρες από τους νεαρούς, τρυφερούς βλαστούς της κολοκυθιάς. Οι καλλιεργητές τις κόβουν, μαζί με τρυφερά φύλλα, για να βοηθήσουν το φυτό να αναπτυχθεί. Συνήθως καταναλώνονται ωμές ή τσιγαριαστές. Τη συνταγή μάς προτείνει ο σεφ του εστιατορίου Βερσαλλίες στην Καλαμάτα, Γιάννης Κούμανης, ο οποίος τη σερβίρει και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness