Κοτόπουλο με άνηθο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 4 8 κοπανάκια κοτόπουλου, με το δέρμα τους 100 ml λευκό ξηρό κρασί 20 λεπτά φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 3 μάτσα άνηθος, ψιλοκομμένος χυμός από 2 λεμόνια 500 ml σπιτικός ζωμός κοτόπουλου, ζεστός ξύσμα από 1 λεμόνι 50 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο αγελάδας αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια το κοτόπουλο με άνηθο, ξεκινάμε και σε βαριά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.