Κουλούρια Θεσσαλονίκης με ρώσικη σαλάτα

Kathimerini.gr



Γιώργος Ζαννάκης, σεφ στο εστιατόριο Ηλιόπετρα 19.06.2025 • 08:05 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Θα μπορούσα να τρέφομαι για πάντα με κουλούρι", λέει ο Γιώργος Ζαννάκης. "Ένα ωραίο, σκληρό κουλούρι, σωστά ψημένο... Η πιο δυνατή εικόνα που έχω τώρα που έκλεισα τα μάτια μου, είναι όταν ήμουν στο Δημοτικό κι ερχόταν απέξω ένας τύπος φαφούτης με μια σακούλα και πουλούσε κουλούρια, 5-10 δραχμές, δεν θυμάμαι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness