Κουνέλι κοκκινιστό με πατάτες
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Με ένα σωρό τρόπους το μαγειρεύουν το κουνέλι στην Κρήτη. Εδώ το κάνουμε κοκκινιστό, με πατάτες. Η σάλτσα, με τριμμένη καλοκαιρινή ντομάτα, φρέσκο θυμάρι, δάφνη και μπαχάρι, πυκνή, μυρωδάτη είναι όλο νοστιμιά. Υλικά Μερίδες: 4-5 1 κουνέλι περίπου 1.200 γρ., κομμένο σε μέτρια κομμάτια 4-5 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 3-4 εκ. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.