Κουνέλι κοκκινιστό με πατάτες

Kathimerini.gr



Με ένα σωρό τρόπους το μαγειρεύουν το κουνέλι στην Κρήτη. Εδώ το κάνουμε κοκκινιστό, με πατάτες. Η σάλτσα, με τριμμένη καλοκαιρινή ντομάτα, φρέσκο θυμάρι, δάφνη και μπαχάρι, πυκνή, μυρωδάτη είναι όλο νοστιμιά. Υλικά Μερίδες: 4-5 1 κουνέλι περίπου 1.200 γρ., κομμένο σε μέτρια κομμάτια 4-5 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 3-4 εκ. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness