Κουραμπιέδες με καμένο βούτυρο και φουντούκια

Kathimerini.gr



Φουλ γεύση φουντουκιού έχουν αυτοί οι υπέροχοι κουραμπιέδες, όχι μόνο από την προσθήκη καβουρδισμένου φουντουκιού στη ζύμη, αλλά και γιατί περιέχουν το λεγόμενο "καμένο" βούτυρο, γνωστό ως beurre noisette, καβουρδισμένο βούτυρο δηλαδή, που αποκτά σκούρο χρώμα και χαρακτηριστική γεύση φουντουκιού. 45' προετοιμασία, 23' ψήσιμο, 2 ώρες αναμονή Σύνολο: 3 ώρες και 8'Υλικά Κομμάτια: 40 200 γρ....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness