Κουραμπιέδες με καμένο βούτυρο και φουντούκια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Φουλ γεύση φουντουκιού έχουν αυτοί οι υπέροχοι κουραμπιέδες, όχι μόνο από την προσθήκη καβουρδισμένου φουντουκιού στη ζύμη, αλλά και γιατί περιέχουν το λεγόμενο "καμένο" βούτυρο, γνωστό ως beurre noisette, καβουρδισμένο βούτυρο δηλαδή, που αποκτά σκούρο χρώμα και χαρακτηριστική γεύση φουντουκιού. 45' προετοιμασία, 23' ψήσιμο, 2 ώρες αναμονή Σύνολο: 3 ώρες και 8'Υλικά Κομμάτια: 40 200 γρ....






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.