Κράκερς με γραβιέρα και σουσάμι, βήμα-βήμα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά προς το τέλος του άρθρου) Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι... ...το αλάτι, την πάπρικα, τη ζάχαρη... ...το βούτυρο σε κομματάκια... ...και χτυπάμε, με το φτερό, σε χαμηλή ταχύτητα, για 1-2 λεπτά. Τρίβουμε το τυρί στη χοντρή πλευρά του τρίφτη... ...και το προσθέτουμε στη ζύμη. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το παγωμένο νερό μέχρι να......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.