Κράκερς με γραβιέρα και σουσάμι, βήμα-βήμα

Kathimerini.gr



(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά προς το τέλος του άρθρου) Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι... ...το αλάτι, την πάπρικα, τη ζάχαρη... ...το βούτυρο σε κομματάκια... ...και χτυπάμε, με το φτερό, σε χαμηλή ταχύτητα, για 1-2 λεπτά. Τρίβουμε το τυρί στη χοντρή πλευρά του τρίφτη... ...και το προσθέτουμε στη ζύμη. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το παγωμένο νερό μέχρι να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness