Ξεροτήγανα κρητικά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η ετοιμασία τους είναι μπελαλίδικη, χρονοβόρα και απαιτεί εμπειρία, αλλά με λίγες δοκιμές θα τα καταφέρουμε. Το σημαντικό είναι ότι χρειάζονται δύο άτομα: ένα που αναλαμβάνει το άνοιγμα στο μηχάνημα παρασκευής ζυμαρικών και με τον πλάστη, και ένα δεύτερο που θα αναλάβει το κόψιμο κάθε φύλλου σε λωρίδες και θα τις τηγανίσει. Αν δεν καταναλώσουμε τα ξεροτήγανα αμέσως, παραλείπουμε το βύθισμα στο......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.