Ξηροί καρποί, γιαούρτι, ψάρια: Tα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερο μετά τα 40

Iatropedia.gr



Η υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών στη διατροφή στα 40 μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου χρόνιων ασθενειών καθώς μεγαλώνετε. Ξηροί καρποί, μούρα, σπανάκι, γιαούρτι και λιπαρά ψάρια είναι μερικά από τα τρόφιμα που προτείνουν οι ειδικοί να τρώμε περισσότερο μετά την ηλικία των 40 ετών. Αυτά τα τρόφιμα θα βοηθήσουν στο να παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness