Ξηροί καρποί, γιαούρτι, ψάρια: Tα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερο μετά τα 40
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Η υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών στη διατροφή στα 40 μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου χρόνιων ασθενειών καθώς μεγαλώνετε. Ξηροί καρποί, μούρα, σπανάκι, γιαούρτι και λιπαρά ψάρια είναι μερικά από τα τρόφιμα που προτείνουν οι ειδικοί να τρώμε περισσότερο μετά την ηλικία των 40 ετών. Αυτά τα τρόφιμα θα βοηθήσουν στο να παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.