Λαδολέμονο: όλα τα μυστικά για την κορυφαία σάλτσα της ελληνικής κουζίνας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μια λιτή, ανάλαφρη σάλτσα είναι το λαδολέμονο, που ανεβάζει την οξύτητα των παρασκευών στις οποίες το χρησιμοποιούμε και άρα την ικανότητα της γλώσσας να ανιχνεύει τις διαφορετικές αρωματικές και γευστικές αποχρώσεις. Στο λαδολέμονο ισορροπούν δύο υλικά που φαινομενικά έχουν εντελώς διαφορετικές γευστικές ποιότητες: Από τη μια, το ελαιόλαδο δίνει βάθος και μια πικάντικη γλύκα στη σάλτσα, μια......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.