Μακαρίνα με φρέσκο βούτυρο

Kathimerini.gr



Μερίδες: 8 800 γρ. αλεύρι σκληρό 3 αυγά 1½ κουτ. γλυκού αλάτι περίπου 450 ml νερό 100-150 γρ. αλεύρι μαλακό, για το άνοιγμα του φύλλου 120 γρ. βούτυρο αγελαδινό γιαούρτι ή ζάχαρηΔιαδικασία Για να φτιάξουμε μακαρίνα με φρέσκο βούτυρο, αρχικά βάζουμε, στον κάδο του μίξερ, το σκληρό αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι και το νερό.Στη συνέχεια, τα ζυμώνουμε με τον γάντζο μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη σχετικά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness