Μακαρίνα με φρέσκο βούτυρο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 8 800 γρ. αλεύρι σκληρό 3 αυγά 1½ κουτ. γλυκού αλάτι περίπου 450 ml νερό 100-150 γρ. αλεύρι μαλακό, για το άνοιγμα του φύλλου 120 γρ. βούτυρο αγελαδινό γιαούρτι ή ζάχαρηΔιαδικασία Για να φτιάξουμε μακαρίνα με φρέσκο βούτυρο, αρχικά βάζουμε, στον κάδο του μίξερ, το σκληρό αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι και το νερό.Στη συνέχεια, τα ζυμώνουμε με τον γάντζο μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη σχετικά......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.