Μαντί με κιμά, σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα εσμέ

Kathimerini.gr



"Τα γεμιστά ζυμαρικά έχουν τεχνική και λεπτή δουλειά και μια ευαισθησία, και πάντα με ενθουσίαζαν. Μαντί και άλλα τέτοια γεμιστά ζυμαρικά έκαναν στη γειτονιά μου. Είτε τα πεις χινκάλι, είτε ντάμπλινγκ, είτε ραβιόλι, είτε μαντί, για μένα είναι ένας μαγικός κόσμος"., λέει Γιώργος Ζαννάκης, σεφ στο εστιατόριο Ηλιόπετρα. 1 ώρα και 30' προετοιμασία 1 ώρα μαγείρεμα 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 3 ώρες και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness