Μαντί με κιμά, σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα εσμέ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
"Τα γεμιστά ζυμαρικά έχουν τεχνική και λεπτή δουλειά και μια ευαισθησία, και πάντα με ενθουσίαζαν. Μαντί και άλλα τέτοια γεμιστά ζυμαρικά έκαναν στη γειτονιά μου. Είτε τα πεις χινκάλι, είτε ντάμπλινγκ, είτε ραβιόλι, είτε μαντί, για μένα είναι ένας μαγικός κόσμος"., λέει Γιώργος Ζαννάκης, σεφ στο εστιατόριο Ηλιόπετρα. 1 ώρα και 30' προετοιμασία 1 ώρα μαγείρεμα 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 3 ώρες και......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.