Με μια κονσέρβα τόνο: 27 συνταγές για φαγητό στο πι και φι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Όταν ο χρόνος για μαγείρεμα είναι λίγος, η λύση μπορεί να κρύβεται σε μια κονσέρβα τόνου που έχουμε στο ντουλάπι. Με ελάχιστες κινήσεις, μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί να γίνει μεσημεριανό, βραδινό ή σνακ. Ίσως κάποιοι να είναι κάπως δύσπιστοι απέναντί του. Να τον θεωρούν λίγο αδιάφορο σε γεύση. Αλλά αν στραγγίξουν τον τόνο από το νερό ή το λάδι και τον συνδυάσουν με μερικά ωραία υλικά, όπως......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.