Μostarda di pere, η διάσημη μουστάρδα φρούτων, με αχλάδι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Δεν έχει την υφή μουστάρδας, αλλά μοιάζει περισσότερο με relish, αφού τα κομμάτια του φρούτου είναι διακριτά και δεν διαλύονται. Η γεύση της είναι περίπλοκη, γλυκο-ξινο-πικάντικη. Συνοδεύει βραστά κρέατα, αλλά ταιριάζει πολύ και σε πλατό τυριών και αλλαντικών, σε σάντουιτς και δίπλα σε πλούσια ψητά κρεατικά. 10' προετοιμασία, 25' μαγείρεμα, Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 1 μεσαίο βάζο 2 κιλά αχλάδια......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.