Μostarda di pere, η διάσημη μουστάρδα φρούτων, με αχλάδι

Kathimerini.gr



Δεν έχει την υφή μουστάρδας, αλλά μοιάζει περισσότερο με relish, αφού τα κομμάτια του φρούτου είναι διακριτά και δεν διαλύονται. Η γεύση της είναι περίπλοκη, γλυκο-ξινο-πικάντικη. Συνοδεύει βραστά κρέατα, αλλά ταιριάζει πολύ και σε πλατό τυριών και αλλαντικών, σε σάντουιτς και δίπλα σε πλούσια ψητά κρεατικά. 10' προετοιμασία, 25' μαγείρεμα, Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 1 μεσαίο βάζο 2 κιλά αχλάδια......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness