Μοσχάρι σκαρτσοτσέτα in umido, από τα Επτάνησα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
"Αυτή είναι συνταγή από την εποχή της ενετικής διοίκησης, με χαρακτηριστική ένταση από κανέλα ή όποια άλλα σπετσιερικά χρησιμοποιεί το κάθε νοικοκυριό", σημειώνει ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, chef patron του εστιατορίου Pomo D' Oro στην Κέρκυρα και μας συμβουλεύει να χρησιμοποιήσουμε σκληρή, ώριμη κεφαλογραβιέρα, για να μη λιώσει στο μαγείρεμα". 30' προετοιμασία, 1 ώρα μαγείρεμα, Σύνολο: 1 ώρα και......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.