Μοσχαρίσια στηθοπλευρά, κρασάτη
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Πιάτο με καταγωγή μεξικάνικη, από αυτά που αγαπούν σε όλη την αμερικανική ήπειρο, με το κρέας να σιγοψήνεται μπρεζέ για ώρες, μέχρι τα κόκαλα να γλιστρούν από το ψαχνό με ένα απλό άγγιγμα. Το ζουμί του μαγειρέματος είναι ένα δυνατό κόκκινο κρασί, αρωματισμένο με μπαχαρικά και μυρωδικά, που σχεδόν πάντα περιλαμβάνουν ένα εσπεριδοειδές. Εδώ η σεφ επιλέγει το λάιμ - μια ιδιαίτερα αρωματική νότα στο......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.