Μουσακάς πολυώροφος, ψημένος σε μπεν μαρί (!), ζουμερός και αφράτος
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 14.06.2025 • 17:30 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Έχουμε συνηθίσει το ψήσιμο σε μπεν μαρί (δηλαδή την τοποθέτηση του ταψιού ή της φόρμας σε ένα άλλο, μεγαλύτερο ταψί, μισογεμάτο με καυτό νερό) κυρίως σε γλυκά όπως κρέμες, ρυζόγαλα φούρνου, πουτίγκες και διάφορα είδη τσίζκεϊκ. Όμως, πρώτη φορά συναντήσαμε μουσακά ψημένο με τον ίδιο τρόπο! Κι αυτό γιατί με το ψήσιμο αυτό η κρούστα της μπεσαμέλ......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.