Μουσακάς πολυώροφος, ψημένος σε μπεν μαρί (!), ζουμερός και αφράτος

Kathimerini.gr



Newsroom 14.06.2025 • 17:30 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Έχουμε συνηθίσει το ψήσιμο σε μπεν μαρί (δηλαδή την τοποθέτηση του ταψιού ή της φόρμας σε ένα άλλο, μεγαλύτερο ταψί, μισογεμάτο με καυτό νερό) κυρίως σε γλυκά όπως κρέμες, ρυζόγαλα φούρνου, πουτίγκες και διάφορα είδη τσίζκεϊκ. Όμως, πρώτη φορά συναντήσαμε μουσακά ψημένο με τον ίδιο τρόπο! Κι αυτό γιατί με το ψήσιμο αυτό η κρούστα της μπεσαμέλ......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness