Μουσταλευριά: 3 συνταγές για το παραδοσιακό γλυκό του τρύγου

Kathimerini.gr



Τρύγος χωρίς μουσταλευριά δεν γίνεται. Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, όπου υπάρχουν αμπέλια, στα σπίτια φτιάχνεται αυτό το πολύ παλιό, συνδεδεμένο με τον αγροτικό κύκλο γλύκισμα και μοιράζεται σε συγγενείς και γείτονες. Τα ζαχαροπλαστεία και τα γαλακτοπωλεία γεμίζουν κεσεδάκια με τον παχύρρευστο χυλό από μούστο και αλεύρι ή νισεστέ. Αρωματισμένη με κανέλα, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο, καμιά φορά και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness