Μπακαλιάρος με αγκινάρες από τη Λευκίμμη

Kathimerini.gr



Μαρίνα Μπέσκα 01.05.2025 • 10:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Αυτή η συνταγή είναι από τα Λεύκη (Λευκίμμη) και το έχουν παράδοση των Βαγιώνε. Τότε που υπάρχουν άφθονες αγκινάρες στους κήπους. Την πατάτα τη βάζουν κυρίως για το χύλωμα και για να γίνεται το φαγητό χορταστικό", λέει η Μαρίνα Μπέσκα, εκ καταγωγής Ηπειρώτισσα, μεγαλωμένη στην Κέρκυρα, από το ξακουστό Ταβερνάκι της Μαρίνας, που λειτουργεί......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness