Μπακαλιάρος με αγκινάρες από τη Λευκίμμη
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μαρίνα Μπέσκα 01.05.2025 • 10:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Αυτή η συνταγή είναι από τα Λεύκη (Λευκίμμη) και το έχουν παράδοση των Βαγιώνε. Τότε που υπάρχουν άφθονες αγκινάρες στους κήπους. Την πατάτα τη βάζουν κυρίως για το χύλωμα και για να γίνεται το φαγητό χορταστικό", λέει η Μαρίνα Μπέσκα, εκ καταγωγής Ηπειρώτισσα, μεγαλωμένη στην Κέρκυρα, από το ξακουστό Ταβερνάκι της Μαρίνας, που λειτουργεί......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.