Μπακαλιάρος πλακί, ζουμερός και ντοματένιος
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 20.06.2025 • 13:23 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Ο μπακαλιάρος πλακί είναι η μυρωδιά που μου θυμίζει τη γειτονιά μου. Τα ψάρια οι περισσότεροι τα έτρωγαν πλακί και όταν τα μαγείρευαν, όλη η γειτονιά ήταν σε αναβρασμό", λέει ο Γιώργος Ζαννάκης, σεφ στο εστιατόριο Ηλιόπετρα, που μας έδωσε αυτή την συνταγή.Υλικά Μερίδες: 4 4 φιλέτα μπακαλιάρου, φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα, βάρους περίπου......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.