Μπακαλιάρος πλακί, ζουμερός και ντοματένιος

Kathimerini.gr



Newsroom 20.06.2025 • 13:23 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Ο μπακαλιάρος πλακί είναι η μυρωδιά που μου θυμίζει τη γειτονιά μου. Τα ψάρια οι περισσότεροι τα έτρωγαν πλακί και όταν τα μαγείρευαν, όλη η γειτονιά ήταν σε αναβρασμό", λέει ο Γιώργος Ζαννάκης, σεφ στο εστιατόριο Ηλιόπετρα, που μας έδωσε αυτή την συνταγή.Υλικά Μερίδες: 4 4 φιλέτα μπακαλιάρου, φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα, βάρους περίπου......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness