Μπάρμπεκιου: Ιστορίες καλοκαιριού του Αμερικανικού Νότου
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
In2life.gr
Δεν νομίζω να υπάρχει Αμερικανός του Νότου που να μην τιμά το μπάρμπεκιου τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα κάθε καλοκαίρι. Οι ρίζες αυτού του γαστρονομικού σπορ πηγαίνουν πίσω στα μέσα του 17ου αιώνα, όταν το μπάρμπεκιου γινόταν αποκλειστικά με ολόκληρο γουρούνι καπνισμένο και ψημένο για πολλές ώρες στα κάρβουνα σε χειροποίητες ψησταριές. Οι ψήστες ήταν τρομεροί μάστορες της τέχνης τους (pit......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.