Ο εγκέφαλος αξιολογεί το φαγητό σε κλάσματα του δευτερολέπτου!
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Vita.gr
Για χρόνια οι επιστήμονες πίστευαν ότι ο εγκέφαλος αξιολογούσε τα χαρακτηριστικά του φαγητού σειριακά: πρώτα η άμεση απόλαυση, όπως η γεύση, και μετά πιο αφηρημένες έννοιες, όπως η θρεπτική αξία. Η νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Appetite από την ομάδα της Violet Chae στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης αμφισβητεί αυτή την ιδέα. Οι ερευνητές έδειξαν ότι η πληροφορία για το πόσο υγιεινό......
Άρθρα
Φαγητό: Σε 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου ξέρουμε αν μας αρέσει
Ο εγκέφαλος αξιολογεί το φαγητό σε κλάσματα του δευτερολέπτου!






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.