Ο εγκέφαλος αξιολογεί το φαγητό σε κλάσματα του δευτερολέπτου!

Vita.gr



Για χρόνια οι επιστήμονες πίστευαν ότι ο εγκέφαλος αξιολογούσε τα χαρακτηριστικά του φαγητού σειριακά: πρώτα η άμεση απόλαυση, όπως η γεύση, και μετά πιο αφηρημένες έννοιες, όπως η θρεπτική αξία. Η νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Appetite από την ομάδα της Violet Chae στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης αμφισβητεί αυτή την ιδέα. Οι ερευνητές έδειξαν ότι η πληροφορία για το πόσο υγιεινό......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness