Παλαιωμένες γραβιέρες Κρήτης: μια μαραθώνια γευσιγνωσία 24 τυριών
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ύστερα από ένα μεγάλο τεύχος αφιερωμένο στο Ρέθυμνο, πηγή της τυροκομικής παράδοσης της Κρήτης, και σε συνέχεια ενός διεξοδικού οδοιπορικού στη γαστρονομία του, με πολλαπλές επισκέψεις σε τυροκομιά της περιοχής, αποφασίσαμε να εντρυφήσουμε ακόμα παραπάνω στο μεγάλο τυρί της Κρήτης. Οι προβολείς πέφτουν στη φημισμένη κρητική γραβιέρα που παράγεται από γάλα ζώων από ντόπιες ράτσες, ως επί το......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.