Πανακότα: 10 συνταγές για το δροσερό, βελούδινο ιταλικό γλυκό
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 09.06.2025 • 15:25 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ακόμη και όταν έχεις φάει παραπάνω από όσο πρέπει, υπάρχει χώρος για μια πανακότα. Βελούδινη, τρεμουλιαστή, φίνα. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το, ας το πούμε έτσι, χαμηλών τόνων επιδόρπιο που γεννήθηκε στο Πιεμόντε κατέκτησε τον κόσμο. Δροσερή και ανάλαφρη, η panna cotta, όπως γράφεται στα ιταλικά (σημαίνει "μαγειρεμένη κρέμα"), είναι από τα......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.