Πανακότα: 10 συνταγές για το δροσερό, βελούδινο ιταλικό γλυκό

Kathimerini.gr



Newsroom 09.06.2025 • 15:25 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ακόμη και όταν έχεις φάει παραπάνω από όσο πρέπει, υπάρχει χώρος για μια πανακότα. Βελούδινη, τρεμουλιαστή, φίνα. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το, ας το πούμε έτσι, χαμηλών τόνων επιδόρπιο που γεννήθηκε στο Πιεμόντε κατέκτησε τον κόσμο. Δροσερή και ανάλαφρη, η panna cotta, όπως γράφεται στα ιταλικά (σημαίνει "μαγειρεμένη κρέμα"), είναι από τα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness