Πανακότα με γιαούρτι και φράουλες
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 15.06.2025 • 22:20 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 40' προετοιμασία 4 ώρες αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: 4-6 75 γρ. μέλι + λίγο για το σερβίρισμα 2 φύλλα ζελατίνης (περίπου 3,5 γρ. συνολικά) 150 ml φρέσκο γάλα πλήρες 250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 125 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 200 γρ. φράουλες, σε λεπτές φέτες 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη λίγα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.