Panzanella: η ιταλική ντοματοσαλάτα με ψωμί

Kathimerini.gr



Χριστόφορος Πέσκιας 17.06.2025 • 11:12 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η panzanella γεννήθηκε από την ανάγκη αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού, που το μούσκευαν σε ξίδι και νερό και κατόπιν στα νόστιμα ζουμάκια των θερινών λαχανικών. Αν βάλουμε φρέσκο, θα το φρυγανίσουμε πρώτα, για να στεγνώσει και να απορροφήσει καλύτερα τις νοστιμιές των υλικών. 20' προετοιμασία, 30' αναμονή, Σύνολο: 50'Υλικά Μερίδες: 4......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness