Panzanella: η ιταλική ντοματοσαλάτα με ψωμί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Χριστόφορος Πέσκιας 17.06.2025 • 11:12 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η panzanella γεννήθηκε από την ανάγκη αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού, που το μούσκευαν σε ξίδι και νερό και κατόπιν στα νόστιμα ζουμάκια των θερινών λαχανικών. Αν βάλουμε φρέσκο, θα το φρυγανίσουμε πρώτα, για να στεγνώσει και να απορροφήσει καλύτερα τις νοστιμιές των υλικών. 20' προετοιμασία, 30' αναμονή, Σύνολο: 50'Υλικά Μερίδες: 4......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.