Πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αυγό

Kathimerini.gr



Το εμβληματικό τυρί της Βόρειας Ελλάδας, αυτό που λατρεύουν οι Θεσσαλονικείς, το κασέρι, τρυπώνει στο κλασικό πεϊνιρλί για μοναδικές απολαύσεις. 30' προετοιμασία, 25' μαγείρεμα, 2 ώρες και 15' αναμονή Σύνολο: 3 ώρες και 10'Υλικά Τεμάχια: 6 Για τη ζύμη 1 φακελάκι (7-9 γρ.) ξηρή μαγιά περίπου 350 ml χλιαρό νερό 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 500 γρ. αλεύρι σκληρό 100 γρ....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness