Πένες με τηγανητά κολοκυθάκια και κασέρι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
"Η μητέρα μου, μετά από ένα ταξίδι της στην Ιταλία, μας έφτιαχνε μια μακαρονάδα με κολοκυθάκια τηγανητά, κασέρι, βασιλικό και κρέμα γάλακτος", εξηγεί ο Πάρις. "Πολύ αργότερα συνειδητοποίησα ότι προσπαθούσε να αναπαραγάγει τα διάσημα spaghetti alla Nerano της Maria Grazia, βάζοντας κασέρι αντί για provolone del Monaco και κρέμα γάλακτος, για να πετύχει την κρεμώδη υφή που οι Ιταλοί πετυχαίνουν με......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.