Πέστο βασιλικού: η κλασική συνταγή και 5 παραλλαγές που φτιάχνουμε ξανά και ξανά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ωμές σάλτσες φρέσκων μυρωδικών εξ Ιταλίας είναι τα πέστο. Το όνομά τους το πήραν από τη λέξη pesto, που σημαίνει "γουδί", το σκεύος στο οποίο παρασκευάζονταν. Κι ενώ υπάρχουν ακόμη κάποιοι που επιμένουν παραδοσιακά (δηλ. χρησιμοποιούν το γουδί), ο ευκολότερος και, σύμφωνα με πολλούς σεφ, ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξουμε πέστο είναι με το μούλτι (ή άλλους πολυκόφτες). Και ενώ το κλασικό πέστο......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.