Πέστο βασιλικού: η κλασική συνταγή και 5 παραλλαγές που φτιάχνουμε ξανά και ξανά

Kathimerini.gr



Ωμές σάλτσες φρέσκων μυρωδικών εξ Ιταλίας είναι τα πέστο. Το όνομά τους το πήραν από τη λέξη pesto, που σημαίνει "γουδί", το σκεύος στο οποίο παρασκευάζονταν. Κι ενώ υπάρχουν ακόμη κάποιοι που επιμένουν παραδοσιακά (δηλ. χρησιμοποιούν το γουδί), ο ευκολότερος και, σύμφωνα με πολλούς σεφ, ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξουμε πέστο είναι με το μούλτι (ή άλλους πολυκόφτες). Και ενώ το κλασικό πέστο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness