Πλακί: 9 συνταγές με ψάρι ή όσπρια, γεμάτες νοστιμιά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
"Διάφορα υλικά μπαίνουν στη σειρά, μαγειρεύονται μαζί και αλληλοσυμπληρώνονται, ποτίζοντας με γεύσεις κι αρώματα το ένα το άλλο. Είναι ένας τρόπος μαγειρέματος καθαρά ελληνικός. Το όνομά του παραπέμπει στο πλακέ σχήμα του φαγητού, που τοποθετείται σε στρώσεις σε ρηχά σκεύη. Δεν ανακατεύεται. Αυτό που το προσδιορίζει είναι αυτή η τάξη", μας λέει για το πλακί η δρ. Αικατερίνη Πολυμέρου - Καμηλάκη......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.