Ποιες χρόνιες παθήσεις προκαλούν ακόμη και οι μικρές ποσότητες επεξεργασμένων τροφών

Onmed.gr



Ακόμη και σε μικρές ποσότητες, η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με μετρήσιμη αύξηση του κινδύνου εμφάνισης χρόνιων ασθενειών, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Τα επεξεργασμένα κρέατα, τα ζαχαρούχα ποτά και τα τρανς λιπαρά οξέα, συνδέθηκαν με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης παθήσεων, όπως διαβήτη τύπου 2, ισχαιμικής καρδιοπάθειας και καρκίνου του παχέος εντέρου....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness