Ποιες χρόνιες παθήσεις προκαλούν ακόμη και οι μικρές ποσότητες επεξεργασμένων τροφών
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Ακόμη και σε μικρές ποσότητες, η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με μετρήσιμη αύξηση του κινδύνου εμφάνισης χρόνιων ασθενειών, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Τα επεξεργασμένα κρέατα, τα ζαχαρούχα ποτά και τα τρανς λιπαρά οξέα, συνδέθηκαν με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης παθήσεων, όπως διαβήτη τύπου 2, ισχαιμικής καρδιοπάθειας και καρκίνου του παχέος εντέρου....
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.