Ψάρι με μπάμιες στον φούρνο

Kathimerini.gr



Συχνά, το υψίστης νοστιμιάς αυτό πιάτο φτιαχνόταν με ροφό, τις εποχές που οι πληθυσμοί του στις ελληνικές θάλασσες ήταν μεγάλοι. Σήμερα, το ψάρι αυτό (όπως και το μυλοκόπι) βρίσκεται στην κόκκινη λίστα των ειδών σε σοβαρό κίνδυνο και η Ελένη, ενήμερη για την κατάσταση, προτείνει άλλα μεγάλα νόστιμα ψάρια, όπως το μαγιάτικο που επέλεξε εδώ. 45' προετοιμασία, 1 ώρα και 10' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness