Ψάρι με μπάμιες στον φούρνο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Συχνά, το υψίστης νοστιμιάς αυτό πιάτο φτιαχνόταν με ροφό, τις εποχές που οι πληθυσμοί του στις ελληνικές θάλασσες ήταν μεγάλοι. Σήμερα, το ψάρι αυτό (όπως και το μυλοκόπι) βρίσκεται στην κόκκινη λίστα των ειδών σε σοβαρό κίνδυνο και η Ελένη, ενήμερη για την κατάσταση, προτείνει άλλα μεγάλα νόστιμα ψάρια, όπως το μαγιάτικο που επέλεξε εδώ. 45' προετοιμασία, 1 ώρα και 10' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.