Ψωρίαση: Μελέτη συσχετίζει γνωστή βιταμίνη με μείωση του κινδύνου
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Η αύξηση της κατανάλωσης ριβοφλαβίνης, της βιταμίνης που είναι γνωστή και ως βιταμίνη Β2, συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για ψωρίαση, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) εμπλέκεται στη ρύθμιση της φλεγμονής και στη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων. Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι η ριβοφλαβίνη, μία απαραίτητη για τον οργανισμό βιταμίνη με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.