Ψωρίαση: Μελέτη συσχετίζει γνωστή βιταμίνη με μείωση του κινδύνου

Iatropedia.gr



Η αύξηση της κατανάλωσης ριβοφλαβίνης, της βιταμίνης που είναι γνωστή και ως βιταμίνη Β2, συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για ψωρίαση, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) εμπλέκεται στη ρύθμιση της φλεγμονής και στη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων. Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι η ριβοφλαβίνη, μία απαραίτητη για τον οργανισμό βιταμίνη με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness